ALERGENI:

G – gluten, R1 – raki, J – jajca, R2 – ribe, A – arašidi, S – zrnje soje, L – mleko in mlečni izdelki, O – oreščki,
Z – listna zelena, GS – gorčično seme, SS – sezamovo seme, Ž – žveplov dioksid, V – volčji bob, M – mehkužci

By: 1 avgusta, 2021

TATARSKI BIFTEK (za 2 osebi) G, J, L, GS

By: 18 aprila, 2019

DIMLJEN LOSOS NA POPEČENEM KRUHKU G, R2, L

By: 18 aprila, 2019

KONJSKI ALI GOVEJI CARPACCIO S SOLNIM CVETOM G,L

By: 18 aprila, 2019

PRŠUT Z OLIVAMI

By: 18 aprila, 2019

NAREZEK DIVJAČINSKIH KLOBAS IN SALAM L

By: 18 aprila, 2019

KROŽNIK SUHOMESNATIH DOBROT L

By: 18 aprila, 2019

HIŠNA KLOBASA Z ZASEKO OB MLADEM SIRU L

By: 18 aprila, 2019

SVEŽA SKUTA Z ZELIŠČI L

By: 18 aprila, 2019
SloveniaEnglish