ALERGENI:

G – gluten, R1 – raki, J – jajca, R2 – ribe, A – arašidi, S – zrnje soje, L – mleko in mlečni izdelki, O – oreščki,
Z – listna zelena, GS – gorčično seme, SS – sezamovo seme, Ž – žveplov dioksid, V – volčji bob, M – mehkužci

By: 1 avgusta, 2021

SVINJSKI ALI PIŠČANČJI ZREZEK, PRILOGA G, J, L

po dunajsko, po pariško, na žaru, v naravni omaki

By: 18 avgusta, 2019

MEŠANO MESO NA ŽARU

By: 18 avgusta, 2019

ZREZEK V VRTNARSKI OMAKI G

By: 18 avgusta, 2019

SVINJSKA RIBICA V OMAKI IZ SUHIH SLIV G, L

By: 18 avgusta, 2019

PURANJA PRSA V GOBOVI OMAKI G, L

By: 18 avgusta, 2019

RAMSTEK NA ŽARU S, L, GS

By: 18 avgusta, 2019

GRATINIRANI GOVEJI MEDALJONI S SIROM G, J, L, GS

By: 18 avgusta, 2019

GOVEJI STEAK V OMAKI IZ ZELENEGA POPRA G, J, S, L, GS

By: 18 avgusta, 2019
SloveniaEnglish