ALERGENI:

G – gluten, R1 – raki, J – jajca, R2 – ribe, A – arašidi, S – zrnje soje, L – mleko in mlečni izdelki, O – oreščki,
Z – listna zelena, GS – gorčično seme, SS – sezamovo seme, Ž – žveplov dioksid, V – volčji bob, M – mehkužci

By: 1 avgusta, 2021

TESTENINE S TARTUFOVO OMAKO G, J, L, O

By: 18 junija, 2019

OCVRTI ŽABJI KRAKI S TATARSKO OMAKO G, J, L

By: 18 junija, 2019

KAŠOTA (AJDA, PROSO, JEŠPRENJ, PIRA) Z ZELENJAVO G, Z

By: 18 junija, 2019

KUHANI SKUTNI ŠTRUKLJI Z DROBTINAMI IN ZELENJAVO G, J, L

By: 18 junija, 2019

GOBE NA ŽARU S ČESNOM IN PETERŠILJEM

By: 18 junija, 2019
SloveniaEnglish